Meer resultaten voor de vrije teugel uden restaurant

de vrije teugel uden restaurant
Restaurant De Vrije Teugel in Uden.
Korting op restaurants per mail ontvangen? De Vrije Teugel. Restaurant De Vrije Teugel in Uden. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Vrije Teugel. De Vrije Teugel. Bedafseweg 22, 5406 TM Uden.
Muurstickers
Hotel Teugel Resort Uden in Uden Nederland Reviewcijfer: 8.3 Zoover.
Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid genoeg. Wij hebben een avond in het restaurant gedineerd en dat beviel ook uitstekend. Ook leuk: gloednieuw klimparcours, grenzend aan het grote terras dus ook leuk om naar te kijken onder het genot van een drankje en een bitterbal! Hoog cijfer voor prijs/kwaliteitverhouding omdat wij gebruik maakten van een zeer goede aanbieding, weet niet hoe normale prijs is. Gereisd met partner in juni 2017. goed hotel om te verblijven. Brigitte Van Ammel, 23-5-2017 Rapporteren. het was best in orde zowel de kamer als de hulp aan de balie ontbijt was lekker en zeker genoeg keuze. Gereisd met partner in mei 2017. Benieuwd naar de prijzen? We hebben een aantal aanbieders voor Teugel Resort Uden voor je op een rij gezet.:
cirkel
dinnersite banner.
Juice
Even Resort Uden Regardz.
Zo wordt eten en drinken in het. restaurant ook echt een seizoensbelevenis. Uniek bij De Vrije Teugel in Uden is het Funcooken; waarbij u zelf rechtstreeks op tafel bakt en dus geen pannetjes meer nodig heeft! Een ruime variatie aan gerechten staat voor u klaar en wordt onbeperkt aangevuld.
De Vrije Teugel, een leuk dagje uit.
Geef een oordeel per criterium Sfeer. Selecteer je gezelschap. Terug naar homepage. Vorig uitje Volgend uitje. http//www.fitland.nl/groepen/de-vrije-teugel/: Prijzen en tickets. Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen. Bedafseweg 22 5406TM Uden De Vrije Teugel.
Nieuw concept bij restaurant de Teugel in Uden inMill.nl.
Nieuw concept bij restaurant de Teugel in Uden. Restaurant de Teugel in Uden heeft haar kaart vernieuwd en is gestart met een nieuw concept: Pancakes Steaks. Sinds oktober 2017 kan het hele gezin terecht voor vers belegde pannenkoeken met vernieuwende combinaties of een van de malse steaks van vlees of vis. De reden van de verandering is een nieuwe start als Even Resort waaronder ook voormalig Fitland hotel De Vrije Teugel, Fitland hotel Veghel en restaurant Des Werelds Veghel behoren.
KBO Uden: Korting bij De Vrije Teugel.
Restaurant De Teugel is het restaurant van het Fitland hotel De Vrije Teugel aan de Bedafseweg 22 in Uden. Op een van de mooiste plekjes van Uden en met directe toegang tot de natuur van de Maashorst geniet u hier van een buitengewoon gastvrij samenzijn.
De Teugel in Uden Eet.nu.
Op een van de mooiste plekjes aan de rand van natuurgebied de Maashorst geniet u bij Restaurant De Teugel van de lekkerste Pancakes Steaks. Onze kaart zorgt ervoor dat jong en oud kunnen genieten van de lekkerste gerechten. 3g-menu à la carte vanaf: 3250., Maximaal 400 personen in één groep. Bekijk onze menukaarten. Menukaart De Teugel Uden.
De Vrije Teugel / De Mastworp in Uden.
De Vrije Teugel / De Mastworp. Welkom bij De Mastworp fietsverhuur, dé fiets, tandem mountainbike verhuurder van Uden en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor huur van fietsen, elektrische fietsen, tandems, en mountainbikes. Fietsen kunnen worden afgehaald op ons verhuurcentrum, of op locatie bezorgd worden. Gelegen op het terrein van De Vrije Teugel met restaurant en groot terras, gratis parkeerplaats en direct gelegen aan het fietsroutenetwerk!

Contacteer ons