Resultaten voor restaurant de eetkamer uden

restaurant de eetkamer uden
De Eetkaamer in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De Eetkaamer in Uden. Brabantplein 10 5401 GS Uden Nederland Kaart. Schrijf een recensie. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant De Eetkaamer. Dit restaurant is helaas niet online te reserveren op iens.nl.
vpn for free
De Eetkaamer Uden Restaurant, Lunchen, High Tea en Uit Eten in Uden.
Bij ons kunt u gezellig een hapje komen eten, of een kopje koffie drinken met een lekker taartje Restaurant Uden. Gaat uw voorkeur uit naar een wijntje of biertje in de middag met een borrelplankje erbij? Bij ons is alles mogelijk. Daarnaast is onze hele inrichting te koop. Dus vindt u de stoel waarop u zit een fijne stoel, dan koopt u hem toch voor thuis in uw eigen eetkamer?
travel journal
De Eetkaamer in Uden Eet.nu.
En het eten is er heel lekker. Wij als bejaarden komen zeker terug. Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Uden.
baby zwemmen
Brasserie de Eetkaamer, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Brabantplein 10-12, 5401 GS Uden, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?
siemens gasfornuis
Restaurants Cafs.
Locatie: Restaurant Cusco Straat: Markt 32 Plaats: Uden. Sluit meer info. N'fes' Baklava Cafe N'fes: de juiste plek voor de beste hapjes, gevulde broodjes, heerlijk kopje koffie/thee en de beste Baklava. In een mooie, gezellige sfeer verwelkomen wij u graag!
De Eetkaamer Startpagina Facebook.
Het eten is er nog steeds erg lekker en de sfeer uitstekend. De eetkamer is na de verbouwing erg mooi geworden en straalt rust uit. Hopelijk kunnen we nog vele jaren genieten van dit mooie restaurant en de lieve eigenaress e en het vriendelij ke personeel. Groetjes en tot snel Theo en Dean Meer weergeven. 1 december 2017. De sfeer is zeer gemoedelij k en het personeel heel vriendelij k. We voelden ons echt welkom.We hoefden niet lang te wachten op ons diner en de doorloopsn elheid was goed. Het eten was heerlijk. We hebbe n gesmikkeld en gesmuld. Bedankt voor de gezellige avond. 17 oktober 2017. Zojuist met mijn zusje en 2 kleine kids lekker koffie gedronken. Wat heeeeeerli jk dat we lekker kunnen kletsen en onze boefjes lekker kunnen spelen, in een nog mooiere Eetkaamer 2.0. Heerlijke brownie, erg vriendelij k personeel en een plekje waar de mama's' ook lekker relaxed kunnen genieten! Dave de Kogel. 11 november 2017. Echt een aanrader voor wie lunchen wil in Uden.

Contacteer ons