Zoeken naar schnitzel restaurant uden

schnitzel restaurant uden
DeMooiUdenKrant Eetcafé de Kerk: Darten en schnitzels gaan hand in hand.
Met dat idee én het darten is het plan gekomen om een eetcafé op te zetten. Er is geen andere restaurant in Uden dat zich specialiseert in de bereiding van goede en grote schnitzels." Bij de Kerk heb je de keuze uit verschillende soorten schnitzels zoals kalf, varkens en visschnitzels. Zelf geeft Frank de voorkeur aan de kalfsvariant, omdat dat het meest malse vlees is om een schnitzel van te maken.
VPNs
Vergaderruimte in Uden: Schnitzel Restaurant De Kerk.
Schnitzel Restaurant De Kerk. Kapelstraat 19 5401 EC Uden. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Toon telefoonnummer Toon nummer Open website Stuur e-mail Aanvraag. Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar. Recent gereviewde locaties.: De Maaspoort Theater Events.
journals
Schnitzel restaurant Uden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In de directe omgeving van Uden is veel bos, wat het gebied uitermate geschikt maakt voor wandelroutes. Deze zijn er daarom ook volop te vinden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Uden, die ook te vinden zijn in rubriek schnitzel restaurant!
baby zwemmen
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
afwasmachine inbouw
Bekijk Schnitzelrestaurant en dartcafe in de categorie Restaurants Cafs.
Centrum voor vrije tijd. Restaurants Cafés Uden. Doen beleven Uden. Deel je agenda-item. Deel je locatie. Deel je leukste momenten in Uden via.: Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Pinterest Volg ons op Instagram Tripadvisor Uden.
Homepage Cafe de Kerk Darts en meer Uden.
Dinerkaart Hotel Restaurant Het Tramstation in Erp nabij Veghel, Gemert en Uden.
Laat het de bediening weten zodat we het gerecht naar uw wens kunnen bereiden. Gelegen in het Brabantse Erp. Hotel Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp. Erp is een dorpje in Noordoost Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden en Gemert, en de steden s-Hertogenbosch en Eindhoven.
eetcafé de Kerk, schnitzelrestaurant en dartscafé, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Veel keuze en zelfs de originele kalfsschnitzels zijn verkrijgbaar. Een klein restaurant waar je persoonlijk behandeld wordt. 2 oktober 2016 beoordeeld. In een ongedwongen sfeer voormailg café kun je hier heerlijke schnitzels eten. Verschillende soorten schnitzels met verschillende soorten sauzen eten. Op de tap verschillende biertjes. Wat vooral erg leuk is dat je na het eten in een aparte ruimte verder kunt borrelen en darten. Bedank Hans B. 12 augustus 2016 beoordeeld. Prima ambiance, aardige dame van de bediening. Gegeten en na het eten in het dartscafé een pijltje gegooid. De kaart is duidelijk en de mogelijkheden qua schnitzel zijn legio. Ik had een gewone" schnitzel zonder poespas sauzen en die was erg goed. Gelukkig was er een dame op leeftijd ipv een. Bedank Hans B. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Bekijk alle 5 hotels in Uden.
Schnitzel Restaurant De Kerk in Uden Guestery.
Schnitzel Restaurant De Kerk. Schnitzel Restaurant De Kerk is gevestigd op Kapelstraat 19 te Uden. Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Couverts met in totaal 5 reviews.Schnitzel Restaurant De Kerk heeft door gebrek aan reviews nog geen Guestery Horeca Index score.

Contacteer ons