Zoeken naar grieks restaurant uden tapas

grieks restaurant uden tapas
Sirtaki in Uden Eet.nu.
Sirtaki is een Grieks restaurant met verfijnd Grieks eten en een goede bediening. Het gevarieerde voorgerecht pikilia is zeer uitgebreid en alle individuele gerechten hebben de authentieke Griekse smaak. De klassieke hoofdgrechten zijn royaal en uiterst smaakvol. Kortom, geinieten in Uden.
cirkel
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Gaat open om 1700.: Plaatsen Uden gemeente Restaurant Mediterranean Restaurant Grieks restaurant Grieks restaurant Sirtaki Uden. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt. 4 februari 2018. Prima eten hoor maar pas op met tapas eten, kinderen t/ m 12 jaar voor 1250, staat er behalve als je kind dan teveel gegeten blijkt te hebben, dan betaal je volgens de medewerker gewoon 2650.
mkb brandstof
Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Bezoek ons restaurant. De smaakpolitie heeft ons goedgekeurd! Op 24 maart 2009 werd Grieks Restaurant bezocht door Rob Geus en De Smaakpolitie. Na een grondige inspectie is ons restaurant als uitstekend beoordeeld en kregen we de befaamde sticker op de voordeur.
advertenties
Tapas met ook deels niet typisch Griekse gerechtjes. Reizigersbeoordelingen Sirtaki TripAdvisor.
15 van 60 Restaurants in Uden. Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen. Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen. 11 maart 2017 beoordeeld. Tapas met ook deels niet typisch Griekse gerechtjes. We wilden eens een keer tapas gaan eten met de mogelijkheid om meerdere Griekse gerechtjes te proberen. In eerste instantie leek er op de kaart een keuze te zijn uit 85 gerechtjes, maar bij nader inzien ontbraken de nummers 27 tot 40 en 62 tot 80, maar al met al toch keus genoeg. De tapas werd leuk op gediend en er waren geen lange wachttijden. De smaak was goed, maar er zaten ook tapas bij die je ook bij een niet Grieks restaurant zou kunnen verwachten, zoals o.a.
Tapas Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Restaurant Sirtaki is al meer dan 25 jaar een begrip in Uden. Koks met een passie voor koken, verse ingredienten en kruiden uit Griekenland en een sfeervolle inrichting zorgen voor de perfecte avond. Kom eens langs en houdt onze site in de gaten voor avonden met live muziek!
Tapas restaurants in Uden Restaurants.nl.
Gossimijne Tapas, Bourgondisch Prior van Milstraat 107, Uden, ma di wo do vr za zo restaurant. Senor PP Tapas Kerkstraat 29, Uden, ma wo do vr za zo restaurant. Sirtaki Grieks, Tapas Prior van Milstraat 1, Uden, ma di wo do vr za zo restaurant.
De Sirenes Grieks restaurant.
GRIEKS OUZERI RESTAURANT DE SIRENES. DE GEHELE CARNAVAL DUS OOK MAANDAG GEOPEND. Download hier onze volledige kaart. Een selectie uit ons menu. Een nestje van draadjesdeeg met rookkaas, tomaat en basilicum. Met verse kruiden bereide courgette-fetaballetjes, met tzatziki. Sikotakia tiganita 750.,
Aanrader: onbeperkt Griekse Tapas Reizigersbeoordelingen Grieks-spec.-Rest. Sirtaki TripAdvisor.
Ik was niet bekend met het concept Griekse Tapas, maar het experiment is zeer geslaagd. De inrichting is wat je van een doorsnee Grieks restaurant mag verwachten. Een beetje oubollig, met vale muurtekeningen en wat zuiltjes, maar de gerechten en de enorm vriendelijke bediening vergoeden veel en eigenlijk alles.
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Gaat open om 1700.: Plaatsen Uden gemeente Restaurant Mediterranean Restaurant Grieks restaurant Grieks restaurant Sirtaki Uden. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 4 februari 2018. Prima eten hoor maar pas op met tapas eten, kinderen t/ m 12 jaar voor 1250, staat er behalve als je kind dan teveel gegeten blijkt te hebben, dan betaal je volgens de medewerker gewoon 2650.

Contacteer ons