Zoeken naar sassafraz restaurant uden

sassafraz restaurant uden
Kliknieuws Uden Sassafraz in Uden per direct gesloten.
ma 21 mrt 2016, 1030: 19 keer gelezen Zakelijk. UDEN Restaurant Sassafraz heeft per direct de deuren gesloten. Zondagavond was het restaurant in Uden voor het laatst open. We" hebben met het personeel en oud-werknemers afscheid genomen en dat was erg emotioneel, aldus eigenaar Joris van den Berg.
vpn for free
Restaurant Somm Uden.
journals
Reserveer een tafel bij Restaurant Sassafraz in Uden.
8.4 51 recensies Veghelsedijk 42, Uden. 31 413 247 126 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Restaurant Sassafraz heeft maar liefst 2 terrassen waar je kunt genieten in het zonnetje of onder de parasols. Aan de achterzijde in de beschutte patio vind je een sfeervol terras met olijfbomen buxussen.
baby zwemmen
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
wasdrogers
Restaurant Sassafraz in Uden.
60% korting bij restaurants? Restaurant Sassafraz in Uden. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Sassafraz. Veghelsedijk 42, 5401 PB Uden. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Sassafraz.
Restaurant Sassafraz in Uden Eet.nu.
Restaurant Sassafraz in Uden. 87, 45 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 45 positieve stemmen 1 negatieve stem. Voor het hotel, aan de overkant in de gehele straat, bij het museum 100 meter 2x Parkeerplaats 300 meter0.
Faillissement Sassafraz te Uden F.01/16/303 FaillissementsDossier.nl.
Veghelsedijk 42 5401PB Uden. Uitspraak faillissement op 7 juni 2016. Er zijn geen gerelateerde dossiers gevonden. Curator / bewindvoerder. Registreer of log in om het telefoonnummer of andere contactinformatie in te zien Alle dossiers. Er zijn nog geen rechtbank verslagen beschikbaar. FaillissementsDossier.nl spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.nl verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is As" is, zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.nl of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.nl niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in. Veiling Restaurant Sassafraz Pollekes Eetc.
Sassafraz, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Heel goed 40%. Openingstijden restaurant Gesloten. Veghelsedijk 42 5401 PB, 5401 PB Uden, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Ja Nee Weet ik niet zeker.
DeMooiUdenKrant Nieuw in Uden: Restaurant Somm.
Bram van Grinsven 26 en Werner Croymans 32 zijn de trotse eigenaren van een nieuw restaurant in Uden: Restaurant Somm. Het restaurant komt op de locatie waar voorheen Sassafraz was gevestigd, aan de Veghelsedijk. Het" is de planning dat we in maart 2017 een soft-opening doen en een maand later officieel opengaan, aldus Bram.

Contacteer ons