Op zoek naar restaurant van der valk uden?

restaurant van der valk uden
Van der Valk Hotel Restaurant Uden Veghel nabij Eindhoven Den Bosch Fietsen Natuurgebied De Maashorst.
Graag gebruiken we cookies om zo onze diensten en producten beter aan te bieden. Van der Valk Hotel Uden Veghel. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf.
cirkel
Van der Valk Hotel Uden Veghel Startpagina Facebook.
Mensen vinden deze pagina's' ook leuk. Van der Valk Hotel Veenendaal. Van der Valk Zaltbommel A2. Van der Valk Hotel Houten. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Van der Valk Verrast. Plaatsen Uden gemeente Restaurant Van der Valk Hotel Uden Veghel.
Juice
Restaurant Ontbijt Lunch Diner Brunch.
Graag gebruiken we cookies om zo onze diensten en producten beter aan te bieden. Van der Valk Hotel Uden Veghel. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 413 79 90 10 31 413 79 90 10 24u bereikbaar lokaal tarief. In restaurant Koosie geniet u van heerlijke seizoens en streekgerechten.
Return on investment
Hotel Van der Valk Uden Veghel in Uden Nederland Reviewcijfer: 9 Zoover.
Wat ons erg stoorde was de temperatuur in het hotel vooral in het restaurant. Bij binnenkomst voelt het alsof je in een koelkast komt. De airco blaast voortdurend in je nek. Personeel beaamde de kou en loopt zelfs op zomerdagen met een trui aan, vanwege de kilheid op de werkplek. Men vertelde er niks aan te kunnen doen. Het heeft ons behoorlijk gestoord. Gelukkig konden wij ontbijten op het terras, daar was het warmer dan binnen. Wij zullen ons dus bedenken voordat we boeken. Of.zet de airco een paar tandjes lager. Gereisd met partner in augustus 2017. Benieuwd naar de prijzen? We hebben een aantal aanbieders voor Van der Valk Uden Veghel voor je op een rij gezet.:
Van der Valk Uden-Veghel in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Uden /. Van der Valk Uden-Veghel in Uden. Van der Valk Uden-Veghel. Nistelrodeseweg 10 5406 PT Uden Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 33.
Van der Valk Hotel Uden Veghel Uden, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle restaurants in Uden. Restaurants in de buurt van Van der Valk Hotel Uden Veghel. Alle dingen om te doen in Uden. Activiteiten in de omgeving van Van der Valk Hotel Uden Veghel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
De 10 beste restaurants in de buurt van Van der Valk Hotel Uden Veghel.
Lees beoordelingen van Van der Valk Hotel Uden Veghel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Van der Valk Hotel Uden Veghel. 16 van 49 restaurants in Uden. 0 km van Van der Valk Hotel Uden Veghel. Kwaliteit mager 31/12/2017.

Contacteer ons