Meer resultaten voor restaurant paradijs uden

restaurant paradijs uden
Paradijs Uden Japans en Oosters buffetrestaurant Japans en Oosters buffetrestaurant Paradijs Uden is een oase van de Oosterse keuken. Wij hebben Orientaals buffet, Chinees à la carte en Japans Teppany
De kwaliteit van restaurant Paradijs in Uden staat hoog in het vaandel, welke geleid heeft tot de uitverkiezing tot de beste 20 Chinese restaurants van Nederland in 2011, door het blad Horeca Misset, van het Elsevier concern. Paradijs Uden zit aan de rand van het uitgaansgebied van Uden, waardoor je na een heerlijke diner nog gezellig uit kunt gaan in de vele gezellige cafes op de markt in Uden.
muursticker
Buffet International Paradijs Uden Japans en Oosters buffetrestaurant.
À la carte. Buffet restaurant Paradijs in Uden biedt 7 dagen per week vanaf 17.00 uur en 365 dagen per jaar een Culinair buffet aan. Dit buffet bevat meer dan 75 gerechten van hoog niveau uit de Japanse, Kantonees, Chinese en Internationale keuken.
tuinbestrating
Paradijs, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tevens is er 7 dagen per week en 365 dagen per jaar een buffet oriëntaal, waar je uit meer dan 50 gerechten kunt kiezen voor een vaste prijs.De kwaliteit van restaurant Paradijs in Uden staat hoog in het vaandel, welke geleid heeft tot de uitverkiezing tot de beste 20 Chinese restaurants van Nederland in 2011, door het blad Horeca Misset, van het Elsevier concern.Paradijs Uden zit aan de rand van het uitgaansgebied van Uden, waardoor je na een heerlijke diner nog gezellig uit kunt gaan in de vele gezellige cafe's' op de markt in Uden.Tevens heeft Paradijs een ruime eigen afgesloten parkeerplaats, welke gratis is voor de gasten van Paradijs.
Return on investment
Menus Paradijs Uden Japans en Oosters buffetrestaurant.
Over Paradijs Uden. Moederdag bij Paradijs Uden. À la carte. À la carte. Als u van de Chinese keuken wilt genieten en liever iets uit de kaart wil kiezen, kunt u terecht in ons á la carte restaurant. In dit gedeelte kunt u een keuze maken uit gerechten en menus uit de Chinese, Indische en Kantonese keuken.
Paradijs in Uden Eet.nu.
Meer openingstijden Omschrijving. De kwaliteit van restaurant Paradijs in Uden staat hoog in het vaandel, welke geleid heeft tot de uitverkiezing tot de beste 20 Chinese restaurants van Nederland in 2011, door het blad Horeca Misset, van het Elsevier concern.
restaurant uden restaurant sassafraz restaurant paradijs uden.
Paradijs Uden zit aan de rand van het uitgaansgebied van Uden, waardoor je na een heerlijke diner nog gezellig uit kunt gaan in de vele gezellige cafes op de markt in Uden. t Paradijs in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over Paradijs Uden Paradijs Uden Japans en Oosters buffetrestaurant.
De gasten moeten weten dat ze iedere dag bij t Paradijs in Uden terecht kunnen. De kwaliteit van restaurant Paradijs in Uden staat hoog in het vaandel, welke geleid heeft tot de uitverkiezing tot de beste 20 Chinese restaurants van Nederland in 2011, door het blad Horeca Misset, van het Elsevier concern.
Japans Oosters en Buffetrestaurant Paradijs Uden in Uden De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Restaurant in Uden. Japans Oosters En Buffetrestaurant Paradijs Uden. Japans Oosters en Buffetrestaurant Paradijs Uden in Uden. Prior van Milstraat 18, 5402GH, Uden. Beoordeel dit bedrijf Japans Oosters en Buffetrestaurant Paradijs Uden. 0413-266606 Toon nummer.
Route Paradijs Uden Japans en Oosters buffetrestaurant.
Over Paradijs Uden. Moederdag bij Paradijs Uden. À la carte. Er is geen grotere ramp dan het onderschatten van een vijand Lao-Tse. Japans en Oosters buffet restaurant Paradijs. Prior van Milstraat 18. 5402 GH Uden. 0413 266 606. 365 dagen per jaar.

Contacteer ons