Zoeken naar restaurant de vrije teugel uden

restaurant de vrije teugel uden
dinnersite banner.
Muurstickers
Nieuw concept bij restaurant de Teugel in Uden inMill.nl.
Nieuw concept bij restaurant de Teugel in Uden. Restaurant de Teugel in Uden heeft haar kaart vernieuwd en is gestart met een nieuw concept: Pancakes Steaks. Sinds oktober 2017 kan het hele gezin terecht voor vers belegde pannenkoeken met vernieuwende combinaties of een van de malse steaks van vlees of vis. De reden van de verandering is een nieuwe start als Even Resort waaronder ook voormalig Fitland hotel De Vrije Teugel, Fitland hotel Veghel en restaurant Des Werelds Veghel behoren.
cirkel
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Juice
Even Resort Hotel Uden Nederland Uden Booking.com.
Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Eén van onze topaanbevelingen in Uden. Dit 4-sterrenhotel is gevestigd midden in het recreatiegebied De Maashorst in de Bedafse Bergen, op 2 minuten rijden van de snelweg A50. De accommodatie biedt moderne kamers en suites met gratis WiFi. In het restaurant met terras kunt u à la carte eten.
De Vrije Teugel, Uden OverUIT.nl.
Met twee restaurants, een terras met 300 zitplaatsen, een bowlingcentrum met loungebar en een compleet partijen en evenementencentrum is er voor iedere wens een aanbod op maat. waar: De Vrije Teugel, Uden. uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd.: Dit restaurant kan s middags tussen lunch en diner gesloten zijn.
Even Resort Uden Regardz.
Zo wordt eten en drinken in het. restaurant ook echt een seizoensbelevenis. Uniek bij De Vrije Teugel in Uden is het Funcooken; waarbij u zelf rechtstreeks op tafel bakt en dus geen pannetjes meer nodig heeft! Een ruime variatie aan gerechten staat voor u klaar en wordt onbeperkt aangevuld.
De Teugel in Uden Eet.nu.
Op een van de mooiste plekjes aan de rand van natuurgebied de Maashorst geniet u bij Restaurant De Teugel van de lekkerste Pancakes Steaks. Onze kaart zorgt ervoor dat jong en oud kunnen genieten van de lekkerste gerechten. 3g-menu à la carte vanaf: 3250., Maximaal 400 personen in één groep. Bekijk onze menukaarten. Menukaart De Teugel Uden.
KBO Uden: Korting bij De Vrije Teugel.
Restaurant De Teugel is het restaurant van het Fitland hotel De Vrije Teugel aan de Bedafseweg 22 in Uden. Op een van de mooiste plekjes van Uden en met directe toegang tot de natuur van de Maashorst geniet u hier van een buitengewoon gastvrij samenzijn.
Restaurant De Teugel Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
20 december 2016 beoordeeld. Een schitterend gelegen hotel in de bossen nabij Uden. Vriendelijke ontvangst en omdat wij een bruiloft hadden van onze zoon kregen wij de kamer tegenover de bruidssuite.kwamen wij later achter. Talloze vermaakmogelijkheden, Het eten dat genoemd was eindeloos genieten was geweldig. Waar wij in de. 6 december 2016 beoordeeld. Eindeloos genoten van Eindeloos" genieten." Restaurant is een onderdeel van het Hotel De vrije teugel Gezellig interieur en voortreffelijk eten vooral hebben wij genoten van het concept Eindeloos" genieten" Kleine tapas zowel voor hoofd en dessert Mooi buiten terras, vriendelijke en snelle bediening zeker een aanrader voor romantische.

Contacteer ons