Zoeken naar restaurant humphreys uden

restaurant humphreys uden
Humphrey's' Restaurants Humphrey's' Restaurants.
Naast de huiswijn schenkt Humphreys diverse wereldse wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten. Restaurants door heel Nederland. Humphreys restaurants heeft inmiddels vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam 2x, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam 2x, Uden, Utrecht en Zwolle.
Muurstickers
Humphrey's' Restaurant Uden Humphrey's' Restaurants.
Humphreys Uden is ideaal gelegen om een dagje Uden in stijl af te sluiten of als begin van een gezellig avondje uit. Altijd passende arrangementen. Evenementen en dineren. Humphreys Restaurant Uden is de ideale gelegenheid om een dagje Uden te eindigen of als start van een gezellige avond uit.
Bestrating
3-gangen menu Humphrey's' Restaurants.
Voor hoofd en nagerecht voor maar 2750., Bel 0900 486 747 397 of reserveer online. Blijf op de hoogte! Inschrijven voor de Humphreys nieuwsbrief. Ontvang de nieuwe menukaart, leuke acties en andere Humphreys weetjes. Leave this field empty if you're' human.:
Return on investment
Reserveer een tafel bij Restaurant Humphrey's' in Uden.
Brabantse gezelligheid in Uden In een oude, karakteristieke boerderij, met rieten dak en originele steunbalken, vindt u Humphreys Uden. Verscholen tussen de bomen, met een ruim en zonnig terras waar u zomers de hele avond kunt genieten. Met zijn twee├źn, met vrienden of met uw kinderen. Of u nu op de sfeervolle, voormalige hooizolder van de boerderij zit of beneden aan een van de gezellige houten tafels, wij verwennen u graag met Brabantse gezelligheid, een goed glas wijn en lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt. Evenementen Uden is, met een groot winkelcentrum en een uitgebreide meubelboulevard een heerlijke winkelstad. U kunt uw diner natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de bioscoop. Gemiddelde menuprijs 25. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
Humphrey's' restaurant Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
We hebben met 4 vriendinnen vrijdagavond gegeten in Humphreys Uden. Gezellige sfeer in het restaurant. Prettige bediening en een ruime keuze uit het drie-gangenmenu. Met de ANWB-bon 10 euro korting per persoon. Op de rekening was men drie drankjes vergeten te noteren, na het melden.
Openingstijden Humphrey's' Restaurant Boekelsedijk 17 in Uden.
die het meest in de buurt ligt van de Humphrey's' Restaurant aan de Boekelsedijk 17 is de P J Horeca Advies B.V. aan de Boekelsedijk 2. Meer restaurant in Uden Bedrijven in de buurt van Humphrey's' Restaurant Boekelsedijk 17 in Uden.
Humphreys restaurant Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Even lekker onthaasten met de carnaval? Humphreys Uden is gewoon geopend. Humphreys restaurant Uden heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 7 februari om 455.: Humphreys restaurant Uden heeft de omslagfoto bijgewerkt. 7 februari om 451.: Humphreys restaurant Uden heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Restaurant Humphrey's' in Uden Restaurants.nl.
Het gebruik van natuurlijke materialen in de aankleding van het restaurant maakt het heel gezellig. Dit bepaalt al voor de helft de beleving. Het eten was ook prima en de prijs voor dit alles was positief verrassend. eten: 8 10 wijn: 8 service: 8 comfort: 7 decor: 10. Schaapsdijk 36, Loosbroek. De Teugel Uden.
Humphrey's' Restaurant in Uden Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Humphrey's' Restaurant in Uden. Het exploiteren van horecagelegenheden. Kaartweergave Humphrey's' Restaurant Uden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Humphrey's' Restaurant in Uden. Algemene indruk van dit bedrijf.:

Contacteer ons