Meer resultaten voor restaurant humphreys uden

restaurant humphreys uden
Reserveer een tafel bij Restaurant Humphrey's' in Uden.
Brabantse gezelligheid in Uden In een oude, karakteristieke boerderij, met rieten dak en originele steunbalken, vindt u Humphreys Uden. Verscholen tussen de bomen, met een ruim en zonnig terras waar u zomers de hele avond kunt genieten. Met zijn tweeën, met vrienden of met uw kinderen. Of u nu op de sfeervolle, voormalige hooizolder van de boerderij zit of beneden aan een van de gezellige houten tafels, wij verwennen u graag met Brabantse gezelligheid, een goed glas wijn en lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt. Evenementen Uden is, met een groot winkelcentrum en een uitgebreide meubelboulevard een heerlijke winkelstad. U kunt uw diner natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de bioscoop. Gemiddelde menuprijs 25. Dit restaurant is nog niet te reserveren via deze site.
vpn verbinding
Humphrey's' Restaurants Humphrey's' Restaurants.
Naast de huiswijn schenkt Humphreys diverse wereldse wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten. Restaurants door heel Nederland. Humphreys restaurants heeft inmiddels vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam 2x, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam 2x, Uden, Utrecht en Zwolle.
journals
Humphrey's' Uden in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Daarnaast was het eten ook erg erg lekker. Humphreys heeft gezorgd voor een gezellige avond vol met lekker eten, goede service en gezelligheid. Echt een aanrader! Bedankt voor uw complimenten! Fijn dat u heeft genoten bij Humphrey's' Uden. We zien u graag nog eens terug! Datum van je bezoek: 18 jun. Afgelopen zaterdag in dit restaurant gegeten.
baby zwemmen
Humphrey's' 3-gangen menu Humphrey's' Restaurants.
À la carte. Humphreys 3-gangen menu PHartog 2017-07-05T0835110000.: Humphreys 3-gangen menu. Drie gangen voor 2695, wisselt elke twee maanden. Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen.
houten regenton
Humphreys in Uden Eet.nu.
op 30 mei 2016. Afgelopen week met 6 personen bij Humphreys in Uden geweest. Wij hadden dit restaurant van meerdere mensen aanbevolen gekregen en deze aanbevelingen bleken volledig terecht! Wat een prachtige ambiance en heerlijk eten! De porties waren perfect en alles viel goed in de smaak.
Humphrey's' Restaurant Uden Humphrey's' Restaurants.
Humphreys Uden is ideaal gelegen om een dagje Uden in stijl af te sluiten of als begin van een gezellig avondje uit. Altijd passende arrangementen. Evenementen en dineren. Humphreys Restaurant Uden is de ideale gelegenheid om een dagje Uden te eindigen of als start van een gezellige avond uit.
Humphreys restaurant Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Even lekker onthaasten met de carnaval? Humphreys Uden is gewoon geopend. Humphreys restaurant Uden heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. 7 februari om 455.: Humphreys restaurant Uden heeft de omslagfoto bijgewerkt. 7 februari om 451.: Humphreys restaurant Uden heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Humphrey's' Restaurant Eindhoven Humphrey's' Restaurants.
Parkeergarage P1 Parking Hooghuis of Q-park. Parkeerterrein Vogelzang 450, per dag. Humphreys Restaurant Eindhoven. Dit restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine.
Humphrey's' Restaurant in Uden Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Humphrey's' Restaurant in Uden. Het exploiteren van horecagelegenheden. Kaartweergave Humphrey's' Restaurant Uden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Humphrey's' Restaurant in Uden. Algemene indruk van dit bedrijf.:

Contacteer ons