Meer resultaten voor humphreys restaurant uden

humphreys restaurant uden
Humphrey's' restaurant Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellig en lekker. We hebben met 4 vriendinnen vrijdagavond gegeten in Humphreys Uden. Gezellige sfeer in het restaurant. Prettige bediening en een ruime keuze uit het drie-gangenmenu. Met de ANWB-bon 10 euro korting per persoon. Op de rekening was men drie drankjes vergeten te noteren, na het melden.
VPN
Humphrey's' Restaurant Nijmegen Humphrey's' Restaurants.
Humphreys Restaurant Nijmegen. In de oudste stad van Nederland bevindt zich ook de oudste vestiging van Humphreys. Begin 1990 opende Humphreys aan de Waalkade te Nijmegen haar eerste eetgelegenheid. Na al die jaren nog steeds het juiste adres voor een gezellig avondje uit.
access online
Humphrey's' Uden in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Daarnaast was het eten ook erg erg lekker. Humphreys heeft gezorgd voor een gezellige avond vol met lekker eten, goede service en gezelligheid. Echt een aanrader! Bedankt voor uw complimenten! Fijn dat u heeft genoten bij Humphrey's' Uden. We zien u graag nog eens terug! Datum van je bezoek: 18 jun. Afgelopen zaterdag in dit restaurant gegeten.
magic bullet
Humphrey's' 3-gangen menu Humphrey's' Restaurants.
À la carte. Humphreys 3-gangen menu PHartog 2017-07-05T0835110000.: Humphreys 3-gangen menu. Drie gangen voor 2695, wisselt elke twee maanden. Het principe is eenvoudig; een 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Er zijn meerdere gerechten per gang om uit te kiezen.
baby zwemmen
Openingstijden Humphrey's' Restaurant Boekelsedijk 17 in Uden.
die het meest in de buurt ligt van de Humphrey's' Restaurant aan de Boekelsedijk 17 is de Brasserie t Zusje Cuijk B.V. aan de Protonenlaan 28. Meer restaurant in Uden Bedrijven in de buurt van Humphrey's' Restaurant Boekelsedijk 17 in Uden.
Humphrey's' Restaurant Uden Humphrey's' Restaurants.
Humphreys Uden is ideaal gelegen om een dagje Uden in stijl af te sluiten of als begin van een gezellig avondje uit. Altijd passende arrangementen. Evenementen en dineren. Humphreys Restaurant Uden is de ideale gelegenheid om een dagje Uden te eindigen of als start van een gezellige avond uit.
Humphrey's' Restaurant in Uden Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Humphrey's' Restaurant in Uden. Het exploiteren van horecagelegenheden. Kaartweergave Humphrey's' Restaurant Uden. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Humphrey's' Restaurant in Uden. Algemene indruk van dit bedrijf.:
Humphrey's' Restaurants Humphrey's' Restaurants.
Naast de huiswijn schenkt Humphreys diverse wereldse wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten. Restaurants door heel Nederland. Humphreys restaurants heeft inmiddels vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam 2x, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam 2x, Uden, Utrecht en Zwolle.
Humphreys in Uden Eet.nu.
op 30 mei 2016. Afgelopen week met 6 personen bij Humphreys in Uden geweest. Wij hadden dit restaurant van meerdere mensen aanbevolen gekregen en deze aanbevelingen bleken volledig terecht! Wat een prachtige ambiance en heerlijk eten! De porties waren perfect en alles viel goed in de smaak.

Contacteer ons