Op zoek naar grieks restaurant uden sirtaki?

grieks restaurant uden sirtaki
Sirtaki in Uden Eet.nu.
Sirtaki is een Grieks restaurant met verfijnd Grieks eten en een goede bediening. Het gevarieerde voorgerecht pikilia is zeer uitgebreid en alle individuele gerechten hebben de authentieke Griekse smaak. De klassieke hoofdgrechten zijn royaal en uiterst smaakvol. Kortom, geinieten in Uden.
muursticker
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij samen met je collega's' t onze gasten naar hun zin maken in ons restaurant? Bel dan snel voor een sollicitatie in de bediening tel0413-268700.: Grieks restaurant Sirtaki Uden heeft zijn/haar foto gedeeld.
sierbestrating
Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Op 24 maart 2009 werd Grieks Restaurant bezocht door Rob Geus en De Smaakpolitie. Na een grondige inspectie is ons restaurant als uitstekend beoordeeld en kregen we de befaamde sticker op de voordeur. Bekijk het filmpje. Bekijk hier onze evenementen. Griekse live-muziek avond op vrijdag 14 november 2014 met Les Grecs mis. Mezedes/Tappas worden op deze avond niet geserveerd! Copyright 2018 Restaurant Sirtaki.
monikatattoo.nl
Sirtaki, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 van 48 Restaurants in Uden. Vis en zeevruchten, Mediterraan, Grieks. Prior van Milstraat 1 5402, 5402 GG Uden, Nederland. 31 413 268 700. Alle fotos 8. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Sirtaki is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
Sirtaki Uden in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Sirtaki Uden. Kom hier Griekse specialiteiten eten en geniet van de eerlijke keuken met uitsluitende verse ingrediƫnten. Alles is dagvers, het vlees is mals en goed gegrild en de tapas die je hier besteld is fenomenaal! Veel keuze in gerechten, vlotte bediening en een gezellig sfeer. Er is een ruim terras waar je kunt genieten van de zon bij mooi weer en heerlijk Grieks eten.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki. Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat 1 in Uden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Prior van Milstraat in Uden.
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij samen met je collega's' t onze gasten naar hun zin maken in ons restaurant? Bel dan snel voor een sollicitatie in de bediening tel0413-268700.: Grieks restaurant Sirtaki Uden heeft zijn foto gedeeld.

Contacteer ons