Op zoek naar grieks restaurant sirtaki uden?

grieks restaurant sirtaki uden
Sirtaki, Uden Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 van 48 Restaurants in Uden. Vis en zeevruchten, Mediterraan, Grieks. Prior van Milstraat 1 5402, 5402 GG Uden, Nederland. 31 413 268 700. Alle fotos 8. Online een tafel reserveren. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Sirtaki is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
Muurstickers
Contact Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Kom eens langs en houdt onze site in de gaten voor avonden met live muziek! Eet smakelijk alvast! Het team van Sirtaki, Uden. Show options Hide options Additionele opties. Ontwijk snelwegen Ontwijk tolwegen Km Kilometers. Route berekenen Route printen. Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki.
sierbestrating
Sirtaki Uden in Uden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Sirtaki Uden. Kom hier Griekse specialiteiten eten en geniet van de eerlijke keuken met uitsluitende verse ingrediƫnten. Alles is dagvers, het vlees is mals en goed gegrild en de tapas die je hier besteld is fenomenaal! Veel keuze in gerechten, vlotte bediening en een gezellig sfeer. Er is een ruim terras waar je kunt genieten van de zon bij mooi weer en heerlijk Grieks eten.
kapper
Menukaart Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Kindermenu t/m 14 jaar. Speciale menu's' van Sirtaki. Terug naar boven. ONDERSTAANDE PRIJZEN GELDEN ALLEEN VOOR HET RESTAURANT. KLIK RECHTS BOVEN VOOR ONS AFHAALKAART. wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt. spinazie in filodeeg met kaas en kruiden. gebakken schapenkaas, overgoten met een honingsaus en sesamzaadjes. schapenkaas uit de oven met tomaat, paprika, uien en kruiden. gehaktballetjes met tomaten saus. gekruid gehakt uit de oven met pikante romige saus en kaas. gebakken aubergines, courgettes, paprika en tzatziki. Quattro met dip. kaaskroketje, courgettekroketje, bladerdeeg gevuld met feta, bladerdeeg met spinazie en heerlijke dip honingazijn, tzatziki. gebakken mosselen met pikante saus. mosselen uit de oven in een licht pikante romige saus met kaas aanbevolen. scampies in een licht pikante romige saus met kaas, uit de oven aanbevolen. Octopus van de grill. met een lichte citroensaus, typisch Grieks aanbevolen.
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij samen met je collega's' t onze gasten naar hun zin maken in ons restaurant? Bel dan snel voor een sollicitatie in de bediening tel0413-268700.: Grieks restaurant Sirtaki Uden heeft zijn foto gedeeld.
Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Op 24 maart 2009 werd Grieks Restaurant bezocht door Rob Geus en De Smaakpolitie. Na een grondige inspectie is ons restaurant als uitstekend beoordeeld en kregen we de befaamde sticker op de voordeur. Bekijk het filmpje. Bekijk hier onze evenementen. Griekse live-muziek avond op vrijdag 14 november 2014 met Les Grecs mis. Mezedes/Tappas worden op deze avond niet geserveerd! Copyright 2018 Restaurant Sirtaki.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat.
Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki. Openingstijden Grieks Specialiteiten Restaurant Sirtaki Prior van Milstraat 1 in Uden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Prior van Milstraat in Uden.
Tapas Restaurant Sirtaki Grieks Restaurant Sirtaki in Uden.
Waarom Restaurant Sirtaki? Restaurant Sirtaki is al meer dan 25 jaar een begrip in Uden. Koks met een passie voor koken, verse ingredienten en kruiden uit Griekenland en een sfeervolle inrichting zorgen voor de perfecte avond. Kom eens langs en houdt onze site in de gaten voor avonden met live muziek!
Grieks restaurant Sirtaki Uden Startpagina Uden gemeente Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij samen met je collega's' t onze gasten naar hun zin maken in ons restaurant? Bel dan snel voor een sollicitatie in de bediening tel0413-268700.: Grieks restaurant Sirtaki Uden heeft zijn/haar foto gedeeld.

Contacteer ons